fbpx

Home

Skaldjursbuffé

Boka er buffé för 2023

Välkommen på Skaldjursbuffé

På Kanalkrogen Delimo är vi stolta över att kunna erbjuda våra gäster en fantastisk skaldjursbuffé i slutet av augusti. 

Vi kan garantera att vår skaldjursbuffé är något du inte vill missa!

Våra gäster kan njuta av buffén i vår vackra restaurang med utsikt över kanalen, medan de njuter av en drink eller ett glas vin.

Boka nu för att inte missa detta unika erbjudande!

Skaldjursbuffé dukas upp följande datum. 

Datum för Skaldjursbuffé 2023

Augusti: 25&26
September: 1&2

Tider för skaldjursbuffé
Sittning 1, 16.30-18.30
Sittning 2, 19.00-21.00

Restaurangen stänger 22.00

Pris:

645 kr/person.
Barn 4-10 år 250 kr.
Barn 0-3 år 0 kr.

 

Reservera bord
-
-
Kontaktuppgifter
Ange här om om några i sällskapet är under 10 år.
Sending request ....

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bjud in smaklökarna till en fest med vår skaldjursbuffé

Vad finns på Skaldjursbuffén?

Buffén innehåller ett brett utbud av olika sorters skaldjur, inklusive hummer, räkor, havskräfta, musslor, krabba och självklart kräftor från Vättern. Vi serverar också en mängd olika tillbehör, såsom potatis, sallad och bröd, för att komplettera smakerna.

Vissa skaldjur så som krabba och hummer kan vara begränsad beroende på tillgång från leverantör. 

En välfylld skaldjursbuffé är ett uttryck för generositet och välvilja

Välkomna till Kanalkrogen Delimo, belägen vid pittoreska Bergs slussar på den anrika Göta Kanal. Vi bjuder in er till vår mycket populära och årliga skaldjursbuffé – en kulinarisk höjdpunkt som äger rum den sista helgen i augusti samt den första helgen i september.

Varje år, i skiftet mellan sommar och höst, dukar vi upp ett hav av läckerheter som frestar alla sinnen. Vår skaldjursbuffé är en hyllning till havet och allt det fantastiska det har att erbjuda. Ni kommer att njuta av ett överflöd av färska, smakfulla skaldjur – hummer, krabba, räkor, musslor och kräftor – allt kompletterat med ett urval av saftiga tillbehör, hemlagade såser och vårt färska hembakade bröd.

Omgiven av den storslagna naturen, med utsikt över det spegelblanka vattnet där båtar sakta glider förbi, är det svårt att hitta en mer magisk plats för att njuta av en skaldjursbuffé. Kombinationen av härliga smaker, frisk luft och den rogivande utsikten över Göta Kanal skapar en oförglömlig upplevelse.

Att vår skaldjursbuffé lockar både lokalbefolkningen och besökare från fjärran är inget under. Med sin fantastiska smakpalett och vår strävan efter att endast använda de bästa och mest hållbara råvarorna, är det en upplevelse i sig att dyka ner i bufféns färgsprakande utbud.

Boka redan idag och säkra din plats vid vår skaldjursbuffé på Kanalkrogen Delimo – en kulinarisk resa du inte vill missa! Vänta inte för länge, platserna fylls snabbt.

 

Viktig information angående avbokning av skaldjursbuffén på Kanalkrogen Delimo:

Eftersom vi är dedikerade till att servera våra gäster med de färskaste skaldjuren och på grund av den unika karaktären av våra råvaror, har vi specifika riktlinjer för avbokning. För att kunna upprätthålla vår höga standard och för att undvika svinn ber vi er observera följande:

Om det är mindre än 5 dagar kvar till ert bokade datum för skaldjursbuffén, är det tyvärr inte längre möjligt att avboka er bokning.

Vi förstår att oförutsedda händelser kan inträffa, men på grund av den särskilda naturen av våra förberedelser och inköp av färskvara, är vi tvungna att ha denna policy på plats. Vi tackar för er förståelse och ser fram emot att välkomna er till en underbar kväll med oss.